Alla inlägg den 30 mars 2010

Av looseitnow - 30 mars 2010 19:42

Fick min magmackapär idag! Weeeeii!!

Alltså, jag kommer ju vara tvungen att träna precis lika mycket som jag gör, men den kommer (förhoppningsvis) att hjälpa mig på vägen till ett sundare liv! Och en plattare mage   Ska ta mig an mitt berg ikväll, får bli kl 21 för kl 21.55 börjar mitt älskade Cougar town! Så det får bli berget, sen duschen sen tv sen sova.

I need my beautysleep badly!

Känner mina magmuskler dra ihop sig   

Snaskade i mig tre riskakor till fm-mellis, EN portion snäck-makaroner (?) och köttfärssås till lunch. Blev ingen em-mellis, men kycklingkorv, makaroner och majs till middag, sen en näve physalis (har kollat på förpackningen och det är rätt stavning Elin) till efterrätt. Jo, och en banan med, en MINIliten! En krav-banan, alltså märket.

Tack för alla era gulliga tips! Ida, jag köpte knäckebröd i affären förut, och Richard, köpte även keso. Har mina morötter i kylen också så nu kan mitt nya liv verkligen börja! Kan säga som så med, att idag, det var en jäkligt skön dag, men jag har varit sååååå stressad! Skulle diska efter maten, men det hann jag inte. Skulle skriva på papper till f-kassan. Måste ännu skicka in ännu fler papper till dom! SUCK! Ringt och sökt jobb, mailat och sökt jobb. Jaaa.. Håll igång heeela dagen vill jag lova! Huvudet hängde inte med till slut, så jag fick slå mig ner här.

Håll alla era tummar nu att jag får svar från något av jobben jag sökt!


En timme kvar till bergsbestigningen!   

Av looseitnow - 30 mars 2010 10:28

Snaskade i mig två grova brödskivor med smör och ost, en kopp te och en banan till frukost strax efter 7 imorse.

Halv nio gick vi ut hela familjen på en promenad, Natha-Lee sov i vagnen hela tiden, 1h och 40minuter. Härligt får jag lov att säga! Solen gassade i både ansikte och på våra ryggar. Skitskönt väder ute idag! Har ni möjlighet så GÅ UT!! Om det så även bara är att sitta i solen och njuta. För det blir nog riktigt varmt idag skulle jag tro!

Ska förhoppningsvis ut sen igen med Linda   


Nu blir det lite mellis sen spaghetti och köttfärssås som blev över häromdagen.


(Väntar spänt på posten idag! Natha-Lee borde få ett bokpaket från Nalle Puh-baby klubben och jag borde få mina 100 bilder som jag framkallat!)   


Ska efter mellisen klä in risen med fjädrar och pynta balkongen, inte lätt att ha fjäderkvistar inomhus med en dotter som kryper runt ÖVERALLT! Funderar på att sätta en trappgrind vid kläderna och skorna i hallen så hon inte kan krypa dit och röja runt, enda problemet är att vi inte har någon trappgrind   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Med hjälp av denna blogg ska jag försöka fighta mina överviktskilon!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<<
Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards