Alla inlägg den 27 mars 2010

Av looseitnow - 27 mars 2010 22:33

Tack vare Biggest Loser har jag nu bestämt mig för att försöka bli av med mina 50(?)kg som inte har på min kropp att göra.

Jag kommer med denna blogg att dela med mig av mina berg och dalar i träningen och i de ändrade matvanorna.


Hur kan det nu komma sig att jag genom en blogg ska försöka göra detta?

Jo, som sagt så är Biggest Loser min största inspiration.

Men även så har jag ett foto, som just för tillfället är mitt slutmål, att få tillbaka kroppen jag hade då fotot togs. För 5 år sedan!

Det har hänt en del sedan dess, jag har tagit studenten, jag har blivit av med ett jobb pga att jag umgicks i fel vänkretsar, efter det träffade jag min nuvarande pojkvän och vi fick en dotter förra året. Kortet är ifrån början av 2005.

Jag gick under följande år upp mycket i vikt. Mesta vilkten, eller nej, senaste vikten jag la på mig var nu efter graviditeten. P-piller och ökad aptit pga dessa har nu gjort att jag nått toppen, av vågen alltså, men botten av självkänslan och självförtroendet.


Efter helgens chipspåse, kexchokladpåse och gott&blandat-påse så kände jag att: "Nej, nu får det vara nog!" Jag tog på mig promenadskorna och skulle ta mig an en uppgift. Vi har ett berg, eller alltså, för en person med normal vikt och bra kondis så är det ju bara en liten vägbula, men för mig är det ett litet berg. Jag bestämde mig för att ta mig upp för denna "vägbula/berg" och sedan bege mig hemåt igen.


Till min förvåning så var jag hemma efter "I Gotta Feeling" & "Bad Romance". Alltså två låtar senare! Jag var dock svettig när jag kom hem. Ja, jag kan se toppen på "vägbulan/berget" ifrån mitt vardagsrums fönster, så nej, det var inte långt!

Jag kom hem och svettades, såg mig i spegel och kände att detta är bra pinsamt! För 5 år sedan kunde jag ha sprungit den sträckan på EN låt.. Typ!

Jag bestämde mig i det ögonblicket att jag med hjälp av en inspirerande blogg och med peppande läsare (finns ni?) att detta ska få bli mitt stora projekt nu.

I min mammaledighet så ska jag nu börja slå sönder kilo efter kilo.

Ni får gärna följa med mig på min väg, Ni får mer än gärna stötta och komma med tips!


Så, kära läsare, välkomna till min nya blogg och välkomna att följa mig på denna slingriga resa!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Med hjälp av denna blogg ska jag försöka fighta mina överviktskilon!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<<
Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards